ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν πείθουν οι υποσχέσεις του Μητσοτάκη, ο χρόνος του τελείωσε – Επίθεση και από το ΠΑΣΟΚ

Νέα βέλη κατά του πρωθυπουργού από κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τη συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ κατά την οποία ο ίδιος προέβη σε σειρά δεσμεύσεων προς τους πολίτες για να ψηφίσου την Νέα Δημοκρατία κι επέμεινε, μεταξύ άλλων, στη σύγκριση ανάμεσα στη σύγκριση της θητείας της κυβέρνησής του και αυτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε:

Ο Μητσοτάκης πάλι με fake για να κλέψει την ψήφο – Κάλυψη και στα άθλια του Θεοδωρικάκου (βίντεο)

Απαντώντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υπόσχεται σε βελτιωμένη έκδοση, όσα υποσχέθηκε το 2019 και δεν έκανε στη διάρκεια της διακυβέρνησής του. Ακρίβεια, ανασφάλεια, φόβο και αδικία παντού αφήνει πίσω του. Οι υποσχέσεις του δεν πείθουν και ο χρόνος του τελείωσε».
 
«Η αλλαγή έρχεται με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές και με Δικαιοσύνη Παντού» υποστήριξε η κ. Τσαπανίδου στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έκρινε πως «μπροστά στην επερχόμενη ήττα και την αποδοκιμασία των πολιτών, ο Πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή» και επιχείρησε να σώσει τα προσχήματα κάνοντας λόγο για τη «μόνη κάλπη» της 21ης Μαΐου», αφότου «επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο».

Το κόμμα τονίζει πως «οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης». Ο Πρωθυπουργός, που κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσφατο νόμο και συνειδητά επέλεξε να μην το χρηματοδοτήσει στρατηγικά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα υποσχέθηκε ότι θα το αναμορφώσει».

«Την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το κύμα ακρίβειας και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα ξεπερνούν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι το «τρύπιο καλάθι» του κ. Γεωργιάδη, το… ζήλεψαν και στο εξωτερικό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί